top of page

Waar Feest & Cultuur Samenkomen

19 aug. 2023

Uitgaan is zeker onderdeel van je stage op Aruba, er zijn verschilllende clubs & uitgaans gelegenheden waar je kan dansen tot het licht word.


Een goed begin zijn de vele happy hours die er over het eiland zijn, vooral in Palm Beach, doordat verschillede locaties deze tijdens verschillede uren hebben is een happy hour bar hopping middag zeker een goede optie! De meeste happy hours bieden tropische cocktails aan om van te genieten en zijn zeker de moeite waard om te proberen.


In de Caribean hoort dansen op het strand er ook bij, & een populaire strandbar hiervoor waar vaak een DJ aanwezig is, is Moomb Beach. Dans je liever in een nachtclub? Gusto night club in het midden van de strip is elke avond gevult met toeristen & studenten voor een gezellige avond uit. Naast de dagelijkse uitgaans plekken zijn er ook veel speciale feesten bij The Venue, waar op deze avonden ook veel lokalen aanwezig zijn.


Mocht je op het eiland zijn in Januari/Februari dan is er een grote kans dat er ook carnavals parades zijn, naast de hoeveelheid mensen die hierin meelopen verzamelt de rest van eht eiland zich langs de weg om tegenieten van de kostuums, muziek & lokale specialiteiten. Ook leuk om te weten, voor Parada di luz in San Nicolas kun je, je vaak nog opgeven om ook eens mee te lopen.


Of je dus wilt dansen, lachen, genieten van muziek of wilt onstpannen onder de sterren, Aruba zal je laten zien waarom het eiland “One Happy Island” word genoemd.

Bedankt voor je inschrijving!

Wil je stage lopen of meer weten?

Schrijf je nu in!

bottom of page