top of page

Lekker eten & drinken op Aruba

19 aug. 2023

Naast werken en relaxen op prachtige stranden en genieten van de zon, is het natuurlijk ook belangrijk dat je lekker, gezellig en tegen een betaalbare prijs kunt eten en drinken! Van authentieke lokale gerechten tot de internationale keuken, Aruba heeft voor elke student een optie.


Probeer de Pastechi, een lokale specialiteit in de vorm van een hartig deeghapje gvult met bijvoorbeeld; kaas, vlees of vis. Pastechis zijn verkrijgbaar over het hele eiland bij kleine straatverkopers of lokale bakkerijen & worden hier ook veel voor het ontbijt gegeten.


Een warme maaltijd voor tijdens de lunch is hier de standaard & de meeste mensen kiezen voor een Plato Principal, oftewel het hoofdgerecht van de dag. Het is een geweldige manier om voor een betaalbare prijs een volledige maaltijd te krijgen en nieuwe gerechten te proberen. 

Over het gehele eiland zijn ook foodtrucks, straatverkopers & restaurants met ”local” specials waar je kennis kunt maken met al het lekkers dat de lokale en vaak Zuid-Amerikaanse keuken te bieden heeft. 

En dan niet te vergeten de Happy Hours op het eiland. Er is op elk moment van de dag wel een happy hour! We raden je aan om zelf te gaan ontdekken waar je de beste cocktails, de goedkoopste biertjes en leukste vibes kunt krijgen. De lokale bevolking houdt van gezelligheid, met een drankje en muziek.  Er is geen betere manier om je werkdag bij sunset tijdens happy hour af te sluiten!


Bedankt voor je inschrijving!

Wil je stage lopen of meer weten?

Schrijf je nu in!

bottom of page